woningtype

Jonagold(hoekwoning)

Informatie

 • Type : Hoekwoning
 • Aantal kamers : 4
 • Opslag : Berging
 • Zoekt u een ruime hoekwoning met een markante uitstraling?
  Dan is dit type wat voor u!

  Deze hoekwoningen met berging met een afmeting van ca. 10 bij 6 meter zijn deze woningen daarnaast zeker groots te noemen. De gasloze woningen zijn zeer duurzaam, hebben het energielabel A en worden uitgevoerd als Nul op de meter woning. De berging van de bouwnummers 19 en 23 is optioneel te vergroten tot een garage/berging

  Indeling:
  Ruime entree/hal met toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde en de woonkamer (met tuindeuren, hardhouten kozijnen) aan de achterzijde van de woning.

  Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde de master bedroom en de badkamer (standaard voorzien van sanitair en betegeling), aan de achterzijde bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers.

  Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping met een separate technische ruimte ( met opstelplaats voor de wasmachine) en veel ruimte wat voor vele toepassingen geschikt is.

   

  Erratum brochure : pagina 12 (bouwno. 15) van de brochure is gewijzigd op de datum 05-01-2021, betreft ingetekend bad op de 1e verdieping, bad is optioneel.

  Woningtype : Jonagold

  schuif (eventueel) links-rechts voor info

  Bnr.StatusPrijsKaveloppInhoudWoonopp.TuinStraat
  15Gereserveerd€ 327.700255 m²480 m³126 m²OostMiedemahof
  19Verkocht220 m²480 m³126 m²OostMiedemahof
  20Gereserveerd€ 332.100277 m²480 m³126 m²NoordDirk Rooslaan
  23Verkocht276 m²480 m³126 m²NoordDirk Rooslaan

  Alle prijzen zijn VON (Vrij Op Naam)

  Situatie

  Situatie Jonagold

  Locatie

  Overige woningen in project Plan Sally Wijdenes

  In verkoop
  Gala
  In verkoop
  Elstar
  In verkoop
  Sterappel

  Bent u op zoek naar een woning ?

  Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!